• Napa milih kita?


    Kualitas

    Mesthekake kualitas dhuwur kanthi mesin Jerman canggih lan prosedur inspeksi kualitas ketat; Bahan baku & proses manufaktur memenuhi standar Euro E1, simbol kualitas & kesehatan.

    Nilai

    Desain inovatif, teknologi canggih, kerajinan sing tliti lan layanan responsif wis dingerteni dening pangguna pungkasan, distributor lan mitra proyek global.

    R&D

    Saka tuku bahan nganti proses, inspeksi kualitas, kemasan, lan pengiriman, kita pancen ngontrol saben langkah kanggo nyedhiyakake produk premium kanggo para pelanggan.

    Layanan

    Kita duwe tim sales profesional lan tim desain kanggo nyedhiyakake layanan mandheg pelanggan. Menehi pelanggan kanthi pengalaman tuku sing ramah lingkungan lan sehat.




    Babagan awake dhewe

    J&S HOUSEHOLD lokal ing Guangdong, China. Iki minangka perusahaan sing fokus kanggo nyedhiyakake klien kanthi solusi khusus omah. Wis puluhan pengalaman ngekspor lemari pawon, lemari klambi lan lemari kamar mandi, aksesoris dapur. Kita duwe tim sales profesional lan tim desain kanggo nyedhiyakake layanan mandheg pelanggan.
    Produk utama kalebu lemari pawon sing digawe khusus (lan pawon sing rata), lemari klambi, lemari umbah-umbah, mlaku-mlaku ing pantry (lan mlaku ing lemari), kesombongan jedhing lan aksesoris.
    Perusahaan wis nggawe sistem produksi lan manufaktur sing kuwat, kanthi pengalaman manufaktur wiwit nglereni, nutup, ngebur, sidang sidang kabinet, kanggo modeling, polishing lan perawatan permukaan panel lawang, lan kanggo ngolah bangku watu -gawe ndhuwur Saka tuku bahan nganti proses, inspeksi kualitas, kemasan, lan pengiriman, kita pancen ngontrol saben langkah kanggo nyedhiyakake produk premium kanggo para pelanggan. Kanthi nggabungake sumber daya aksesoris perangkat keras, ora mung nambah kualitas produk, nanging uga menehi pengalaman profesional lan ramah lingkungan kanggo tuku klien.

    Maca liyane
    Tel
    E-mail